Talon maalaus Tampere

Kilpailuta talon maalaus Tampereella

Kilpailutukset.fi

Oletko tilaamassa talon maalausta Tampereella?

Me autamme sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan talon maalauksen. Saat helposti kauttamme useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman tarjouksen talosi maalauksesta Tampereen seudulla.

100% Ilmainen kilpailutus

Voit ilmaiseksi jättää tarjouspyynnön kodin palvelusta tai remontista, ja näin saat useita tarjouksia.

Tilaajat ja tekijät yhteen

Tuomme yhteen palvelun tarpeessa olevat ihmiset ja palveluita tarjoavat yritykset alueellasi. Näin löydät sinulle sopivimman palveluntarjoajan.

Silkkaa säästöä

Saat paljon tarjouksia, joista voit valita edullisimman tarjouksen. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Talon maalaus on hyvä tehdä silloin, kun maalipinta ei näytä enää hyvältä, ja se on välttämätöntä tehdä silloin, kun maalipinta jo hilseilee pois. Ainakin, mikäli haluaa pitää talon seinät hyvässä kunnossa.

Milloin talo kannattaa maalata?

Talo on hyvä maalata noin 10 vuoden välein, mutta hyvin maalattuna talo pysyy hyvänä pidempäänkin. Jos maalipinta rapisee tai hilseilee pois, on se jo selvä merkki talon maalauksen tarpeesta. Mitä aiemmin talon maalaa, sen helpommalla urakalla yleensä pääsee.

Pitääkö talo pestä tai rapata ennen maalausta?

Rapistunut maali täytyy rapata pois, ja maalata uusi pinta päälle. Mitä enemmän maalipinta on rapistunut, sitä todennäköisemmin seinään on myös voinut pesiytyä hometta, joka taas vaatii homepesun. Pienesti hilseilevän talon maalauksen esityöt eivät vaadi yleensä erityisen paljoa enempää aikaa, mutta kokonaan rapistunut maalipinta tuokin sitten jo enemmän lisätyötä homepesun ja harjaamisen takia. Jos seinässä on jo hilseilevää maalia, suosittelen maalausta kuitenkin heti, jotta seinät eivät kerkeä vaurioitua altistuessaan sääolosuhteille.

Paljonko talon maalauksen hinta on?

Talon maalauksen hinta omakotitaloon on yleensä 3 000 € - 11 000 €, riippuen talon maalattavasta pinta-alasta, suojattavista pinnoista ja vaikeudesta. Maalauskohteet, joissa käytetään useampaa väriä tai sisältävät paljon vaikeita yksityiskohtia, ovat yleensä hinnaltaan kalliimpia. 

Urakoitsijan valinnassa kannattaa huomioida talon maalauksen pohjatyöt. Kilpailuta talon maalaus rohkeasti meidän kauttamme, niin saat useita tarjouksia muutamalla klikkauksella.

Talon maalaus Tampere.

Oletko jo valmis kilpailuttamaan?

Täytä alla oleva lomake, niin saat useita tarjouksia talon maalauksesta Tampereella.

  Näitä remontteja ja palveluita muut kilpailuttavat eniten

  Me autamme sinua kilpailuttamaan remontit ja palvelut, ja saat helposti useita tarjouksia. Katso tästä mitä muut ovat kilpailuttaneet eniten.

  Talon maalaus

  Tiilikaton pinnoitus

  Kylpyhuoneremontti

  Talon maalauksen kilpailutus paikkakunnittain

  Voit kilpailuttaa talon maalauksen kauttamme alueilla Espoo, Helsinki, Tampere, Vantaa ja Oulu