Saunaremontti Espoo

Kilpailuta saunaremontti Espoossa

Kilpailutukset.fi

Oletko tilaamassa saunaremonttia Espoossa?

Me autamme sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan saunaremontin. Saat helposti kauttamme useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman tarjouksen saunaremontista Espoon seudulla.

100% Ilmainen kilpailutus

Voit ilmaiseksi jättää tarjouspyynnön kodin palvelusta tai remontista, ja näin saat useita tarjouksia.

Tilaajat ja tekijät yhteen

Tuomme yhteen palvelun tarpeessa olevat ihmiset ja palveluita tarjoavat yritykset alueellasi. Näin löydät sinulle sopivimman palveluntarjoajan.

Silkkaa säästöä

Saat paljon tarjouksia, joista voit valita edullisimman tarjouksen. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Suomalainen sauna! Suomessa on yli viisi miljoonaa asukasta ja yli kolme miljoonaa saunaa. Keskiverto suomalainen viettää saunassa yli 7 kuukautta elämästään, joten saunan puitteilla, tunnelmalla ja laadulla on iso merkitys. 

Saunaremontti voi olla koko saunan kattava remontti, tai pelkän kiukaan tai lauteiden uusinta. Olipa kyseessä pieni tai iso remontti, kannattaa se suunnitella huolella.

Saunan materiaalit

Korkealaatuiset materiaalit takaavat onnistuneen lopputuloksen vuosiksi eteenpäin. Saunapaneeleilla luodaan haluamasi tunnelma ja tyyli saunaan. Paneeleita on kapeita, leveitä, sormipaneeleja, lankkupaneeleja, lämpökäsiteltyä jne. Lisäksi materiaaleja on esimerkiksi mäntyä, haapaa ja perinteisempää tervaleppää. Saunan paneelit on värjättävissä mieleiseksi esimerkiksi todella suositulla Tikkurilan Supi saunavahalla. Lauteiden runko ja materiaali kannattaa valita tarkkaan kestävyyden ja muotoilun mukaan, ja siinä kannattaa ottaa huomioon että vesi pääsee helposti valumaan pois. Erilaisilla valaistusratkaisulla saunaan saa luotua tunnelmaa. Saunan valaistus on yksi olennainen tekijä onnistuneeseen saunaremonttiin. Saunan valaisturatkaisuihin on saatavilla erilaisia kuituvaloja, led-valoja ja kiuasvaloja jotka kestävät lämpöä. Lisäksi valaistuksissa voi olla mahdollisuus himmentää, jolloin voit säätää valaistuksen juuri tunnelmaan sopivaksi. Valoja voidaan sijoittaa kattoon, lauteisiin tai vaikkapa lauteiden selkänojaan. Laadukkailla materiaaleilla rakennettu sauna nostaa myös asunnon arvoa.

Saunaremontti Espoo.

Kiukaan valitseminen

Kiukaasta saa helposti aikaiseksi pitkänkin väittelyn. Kuuluuko saunan olla puulämmitteinen vai sähkölämmitteinen? Molemmilla kiuastyypeillä on tietenkin omat hyvät ja huonot puolet. Sähkökiuas on huomattavasti vähempitöinen, kun taas puukiuasta joutuu lämmittämään pitempään. Toisaalta taas elävä liekki, savun tuoksu, ja ehkä paremmat löylyt ovat puukiukaan hyviä puolia.  Jonkun mieleen ovat pehmeät löylyt, toinen pitää kosteista löylyistä ja kolmas kaipaa kuivia napakoita löylyjä. Kiukaan valinnassa kannattaakin ottaa huomioon omat mieltymykset ja valita kotiin tai mökille sellainen kiuas, jonka löylyt ovat eniten perheen saunojien mieleen.

Saunan sisustaminen

Sauna viimeistellään tietenkin saunatarvikkeilla. Erilaisilla kiuluilla, kauhoilla, saunatyynyillä ja tekstiileillä saat vastaremontoidusta saunasta juuri sinun näköisen. Löylytuoksuilla saat sitten vaikkapa koivun, tervan tai savusaunan tuoksua saunaan. 

Fiksuin tapa kilpailuttaa saunaremontti alueella Espoo on täyttää alla oleva lomake, jolloin useat ammattilaiset ottavat sinuun yhteyttä. Suunnittelun ja vertailun jälkeen voit valita sinulle miellyttävimmän tarjouksen jätettyjen tarjousten joukosta.

Oletko jo valmis kilpailuttamaan?

Täytä alla oleva lomake, niin saat useita tarjouksia saunaremontista Espoossa.

  Näitä remontteja ja palveluita muut kilpailuttavat eniten

  Me autamme sinua kilpailuttamaan remontit ja palvelut, ja saat helposti useita tarjouksia. Katso tästä mitä muut ovat kilpailuttaneet eniten.

  Talon maalaus

  Tiilikaton pinnoitus

  Kylpyhuoneremontti

  Saunaremontin kilpailutus paikkakunnittain

  Voit kilpailuttaa saunaremontin kauttamme alueilla Espoo, Helsinki, Tampere, Vantaa ja Oulu