Aurinkopaneelit Helsinki

Kilpailuta aurinkopaneelit Helsingissä. Voit kilpailuttaa aurinkopaneelit myös Helsingin naapurikunnissa, kuten EspooVantaa, Kauniainen, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula, Vihti ja Mäntsälä.

Kilpailutukset.fi

Oletko tilaamassa aurinkopaneeleja Helsingissä?

Me autamme sinua vertailemaan ja kilpailuttamaan aurinkopaneelit. Saat helposti kauttamme useita tarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman ja edullisimman tarjouksen aurinkopaneeleista Helsingin seudulla.

100% Ilmainen kilpailutus

Voit ilmaiseksi jättää tarjouspyynnön kodin palvelusta tai remontista, ja näin saat useita tarjouksia.

Tilaajat ja tekijät yhteen

Tuomme yhteen palvelun tarpeessa olevat ihmiset ja palveluita tarjoavat yritykset alueellasi. Näin löydät sinulle sopivimman palveluntarjoajan.

Silkkaa säästöä

Saat paljon tarjouksia, joista voit valita edullisimman tarjouksen. Näin säästät aikaa ja rahaa.

Aurinkopaneelit Helsinki
Aurinkopaneelien kannattavuuteen vaikuttavat sääolosuhteet, sähkön ja sähkönsiirron hinta, sekä oma sähkönkulutuksesi.  Kun asennat aurinkosähköjärjestelmän, voit säästää huomattavia summia sähkönkulutuksessa, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse maksaa siirtomaksua tuottamastasi aurinkoenergiasta.

Kannattaako aurinkopaneelit omakotitaloon?

Aurinkopaneelit ovat todella varma sijoituskohde. Aurinkopaneelit hankkimalla saat varmaa tuottoa niiden käyttöaikana, jos aurinkosähköjärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu järkevästi. Tuottotakuu aurinkopaneeleilla on yleensä 25-30 vuotta, ja parhaimmillaan aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin jo 5-10 vuoden aikana. Aurinkosähköjärjestelmä ei ole riskisijoitus, vaikket asuisikaan asunnossa seuraavaa 30 vuotta, koska kiinteistön arvo nousee aurinkopaneelien myötä.

Missä ajassa aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin?

Aurinkosähköjärjestelmä on pitkäikäinen investointi ja sen takaisinmaksuaika on 5-20 vuotta. Aurinkopaneelien takaisinmaksuaika on mahdotonta arvioida tarkasti, koska se riippuu sähkön markkinahintojen kehityksestä. Auringon säteilystä syntyvä energia on jatkuvasti uusiutuva luonnonvara, jonka avulla voit lisätä omavaraisuuttasi ja pienentää sähkölaskua ekologisesti.

Paljonko on aurinkopaneelien hinta omakotitaloon?

Monet hankkivat nyt aurinkoenergiaa kotiin ja mökille, kun sähkön ja öljyn hinnat ovat nousussa. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat ylimääräistä sähköä esimerkiksi kesällä, voi aurinkojärjestelmän omistaja saada sähköyhtiöltä korvauksen sähkön spot-hinnan mukaan. Aurinkopaneelien hinta Helsingissä on arviolta noin 2 000-20 000 euroa riippuen järjestelmän koosta, asennuspaikasta ja komponenteista.

Voiko aurinkosähköjärjestelmän asentaa talvella?

Kyllä voi! Useat yhtiöt asentavat järjestelmiä myös talvella. Lumi voi aiheuttaa lisähaasteita aurinkopaneelien asentamiseen, mutta etenkin omakotitalojen loivilla tiili-, huopa-, ja tasakatoilla se on mahdollisa. Aurinkopaneelien asennus talvella voi vaatia katon puhdistamista lumesta ja jäästä. Lumen sulamista joudutaan kuitenkin yleensä odottamaan kiinteistöissä, joissa on jyrkkä peltikatto.

Mihin ilmansuuntaan aurinkopaneelit kannattaa suunnata?

Etelään suunnattu harjakatto on aina paras mahdollinen asennuskohde, koska silloin aurinkopaneeleihin aurinko paistaa eniten. Myös itä ja länsi kelpaavat, sillä paneelit tuottavat hyvin sähköä myös idästä aamuauringon ja lännestä ilta-auringon aikaan, jolloin myös kotitalouksissa käytetään sähköä eniten.

Kilpailuta aurinkopaneelit rohkeasti meidän kauttamme, niin saat useita tarjouksia muutamalla klikkauksella.

Aurinkopaneelit Helsinki.

Oletko jo valmis kilpailuttamaan?

Täytä alla oleva lomake, niin saat useita tarjouksia aurinkopaneeleista Helsingissä.

  Näitä remontteja ja palveluita muut kilpailuttavat eniten

  Me autamme sinua kilpailuttamaan remontit ja palvelut, ja saat helposti useita tarjouksia. Katso tästä mitä muut ovat kilpailuttaneet eniten.

  Talon maalaus

  Tiilikaton pinnoitus

  Kylpyhuoneremontti

  Aurinkopaneelien kilpailutus eri paikkakunnilla

  Voit kilpailuttaa Aurinkopaneelit kauttamme alueilla EspooHelsinkiTampereVantaa ja Oulu.