Miksi talon maalaus kannattaa teettää ammattilaisella?

huhti 6, 2023 | Talon maalaus

Jos haluat raikastaa kotisi ilmettä, tuore maalikerros on loistava tapa tehdä se. Talon maalaus voi kuitenkin olla aikaa vievä ja haastava tehtävä, varsinkin jos sinulla ei ole kokemusta maalaamisesta. Siksi talon maalaus kannattaa teettää ammattimaisella maalausyrityksellä.

Edut teetättäessä talon maalaus ammattilaisella

 1. Ammattimaiset tulokset
  Kun tilaat työn maalausliikkeeltä, voit odottaa ammattimaisia tuloksia. Ammattimaalareilla on tiedot, kokemus ja työkalut, jotta kotisi näyttää parhaalta maalauksen jälkeen. Ne voivat tarjota virheettömän viimeistelyn ja varmistaa, että maalaus tehdään oikein ensimmäisellä kerralla, mikä säästää aikaa ja rahaa.
 2. Aikaa säästävä
  Kodin maalaus voi viedä paljon aikaa, varsinkin jos sinulla on suuri koti tai jos sinulla ei ole kokemusta maalaamisesta. Palkkaamalla ammattimaisen maalausliikkeen, voit säästää aikaa ja keskittyä muihin tärkeisiin tehtäviin, kuten perheen kanssa viettämiseen tai muihin kodin remontteihin.
 3. Turvallisuus
  Maalaus voi myös olla vaarallinen tehtävä, varsinkin jos maalaat korkeita alueita tai työskentelet vaarallisten materiaalien kanssa. Ammattimaisilla maalausliikkeellä on tarvittavat välineet, kuten maalaustelineet ja turvavaljaat sekä koulutus varmistaakseen, että työ sujuu turvallisesti ja ilman tapaturmia.
 4. Kustannustehokas
  Vaikka saattaa tuntua siltä, että ammattimaisen maalausyrityksen palkkaaminen on kalliimpaa kuin itse tekeminen, se voi itse asiassa olla kustannustehokkaampaa pitkällä aikavälillä. Ammattimaalareilla on käytössään korkealaatuiset materiaalit ja laitteet, jotka voivat varmistaa, että maalipinta kestää pidempään ja näyttää paremmalta. Tämä voi säästää rahaa uudelleenmaalauksessa tulevaisuudessa.
 5. Kotitalousvähennys
  Tilaamalla talon maalauksen maalausliikkeeltä, voit hyödyntää valtion tarjoamia veroetuja. Työn osuudesta on haettavissa kotitalousvähennys, joka voi olla jopa 60%, työn luonteesta riippuen. Kotitalousvähennyksen myötä talon maalauksen itse tekemisestä saatava säästö vähenee.

Talon maalauksen kilpailutus

Kun talon maalaus on ajankohtainen, voi olla houkuttelevaa yrittää säästää rahaa tekemällä se itse. Maalaus on kuitenkin taitoa ja asiantuntemusta vaativa työ, ja virheiden korjaaminen voi tulla kalliiksi. Siksi talon maalaus kannattaa tilata ammattimaiselta maalausliikkeeltä. Mutta koska yrityksiä on niin paljon, mistä tiedät, mikä niistä valita? Tässä tarjouskilpailu voi auttaa.

Talon maalauksen kilpailutus on prosessi, jossa pyydetään tarjouksia useilta urakoitsijoilta tietystä hankkeesta. Tarjoamalla maalausyrityksen voit saada useita tarjouksia ja vertailla hintoja varmistaen, että saat parhaan vastineen rahoillesi. Tässä muutamia vinkkejä maalausyrityksen tarjouskilpailuun kotiisi:

 1. Selvitä tarpeesi
  Ennen kuin aloitat tarjouskilpailun, on tärkeää määrittää tarkasti, mitä tarvitset maalausyritykseltä. Tarvitsetko niitä talosi koko ulkopintojen maalaamiseen? Maalataanko piha-aita? Onko sinulla jokin tietty värimaailma mielessä? Kun tiedät tarpeesi, voit antaa urakoitsijoille selkeät ohjeet ja varmistaa, että saat tarkat tarjoukset.
 2. Hanki tarjouksia
  Kun sinulla on selvillä tarpeesi, on aika tehdä tarjouspyyntö työstä. Käytä Kilpailutukset.fi -sivustoa saadaksesi tarjouksia useilta urakoitsijoilta yhdellä tarjouspyynnöllä. Varmista, että annat yksityiskohtaiset ohjeet ja aikataulut, jotta urakoitsijat voivat tehdä tarkat tarjoukset.
 3. Vertaile tarjouksia
  Kun olet saanut tarjouksia useilta urakoitsijoilta, on aika verrata niitä. Etsi yrityksiä, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahoillesi, mutta ota huomioon myös kokemukset, maine ja asiakaspalvelu.
 4. Valitse yritys
  Tarjousten vertailun jälkeen on aika valita yritys. Varmista, että valitset yrityksen, jolla on hyvä maine ja kokemusta laadukkaasta työstä. Varmista myös, että saat kirjallisen sopimuksen, jossa esitetään kaikki työn yksityiskohdat, mukaan lukien aikataulut, hinnat ja takuut. Tärkeää on myös varmistaa että yrityksen työn osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Kilpailuttamalla talon maalauksen voit varmistaa, että saat parhaan vastineen rahoillesi ja löydät oikeat ammattilaiset kotiisi. Kilpailutukset.fi -sivuston avulla voit helposti vertailla tarjouksia ja löytää tarpeisiisi sopivan maalausyrityksen. Miksi vielä odotat? Aloita kilpailutus tänään ja astu askel lähemmäksi kauniisti maalattua taloa!

Kilpailuta talon maalaus Helsingissä

Kilpailuta talon maalaus Helsingissä

Talon maalaus on merkittävä investointi, joka parantaa kiinteistön ulkonäköä, suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja lisää asumismukavuutta. Helsingissä, jossa sääolosuhteet voivat olla vaihtelevat, on erityisen tärkeää pitää talo hyvin huollettuna. Tässä artikkelissa...

Kilpailuta aurinkopaneelit Vantaalla

Kilpailuta aurinkopaneelit Vantaalla

Aurinkopaneelien hankinta ja kilpailutus ovat merkittäviä askeleita kohti kestävämpää ja taloudellisesti hyödyllistä energiantuotantoa, erityisesti Vantaalla, jossa ympäristöystävälliset ratkaisut ja uusiutuvan energian käyttö ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä...

Kilpailuta talon maalaus Vantaalla

Kilpailuta talon maalaus Vantaalla

Talon maalaus on merkittävä investointi, joka parantaa kiinteistön ulkonäköä, suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja lisää asumismukavuutta. Vantaalla, jossa sääolosuhteet voivat olla vaihtelevat, on erityisen tärkeää pitää talo hyvin huollettuna. Tässä artikkelissa...

Kilpailuta aurinkopaneelit Helsingissä

Kilpailuta aurinkopaneelit Helsingissä

Aurinkopaneelien hankinta ja kilpailutus ovat merkittäviä askeleita kohti kestävämpää ja taloudellisesti hyödyllistä energiantuotantoa, erityisesti Helsingissä, jossa ympäristöystävälliset ratkaisut ja uusiutuvan energian käyttö ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä...

Kilpailuta talon maalaus Espoossa

Kilpailuta talon maalaus Espoossa

Talon maalaus on merkittävä investointi, joka parantaa kiinteistön ulkonäköä, suojaa rakennusta sääolosuhteilta ja lisää asumismukavuutta. Espoossa, jossa sääolosuhteet voivat olla vaihtelevat, on erityisen tärkeää pitää talo hyvin huollettuna. Tässä artikkelissa...

Kilpailuta aurinkopaneelit Espoossa

Kilpailuta aurinkopaneelit Espoossa

Aurinkopaneelien hankinta ja kilpailutus ovat merkittäviä askeleita kohti kestävämpää ja taloudellisesti hyödyllistä energiantuotantoa, erityisesti Espoossa, jossa ympäristöystävälliset ratkaisut ja uusiutuvan energian käyttö ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä...